Hoe werkt het?

Stap 1 : inschrijven

Kies het evenement binnen jouw leeftijdscategorie en op de datum die jou het beste uitkomt, en schrijf je in.

Stap 2 : ontmoeten

Tijdens het speeddate-evenement ontmoet je verschillende singles in levendige gesprekken van 6 tot 8 minuten.

Stap 3 : matchen

Geef aan met wie je graag nog een keer wilt afspreken. Als dit wederzijds is, ontvang je binnen 48 uur de gegevens van deze persoon.

Veelgestelde vragen

Je wordt 30 minuten voor aanvang van het evenement verwacht op de locatie. Bij aankomst zal je ontvangen worden door onze gastheer of gastvrouw. Ongeveer 10-15 minuten voor aanvang van het evenement zal onze gastheer of gastvrouw nog een woordje uitleg geven. De dames nemen plaats en de mannen rouleren elke ± 6 minuten naar een nieuwe plaats tot je iedereen hebt ontmoet. Nadat je iedereen hebt ontmoet, kan je nog gezellig iets drinken of bijpraten aan de bar.
Iedereen is welkom op onze evenementen zolang ze hiervoor ingeschreven zijn. Indien je vriend, vriendin, collega,… niet is ingeschreven, is het niet de bedoeling dat zij meekomen. We willen dat alle singles ontspannen kunnen daten zonder een ‘dierentuin’ gevoel te creëren. Indien je het spannend vindt om alleen te komen, kan je altijd een vriend, vriendin, collega overtuigen om mee te doen aan de speeddate. Des te meer inschrijvingen, des te groter de kans op een match.
Per locatie hebben we een maximum aantal beschikbare plaatsen. Staat er bij het evenement dat je wilt boeken ‘volzet’, wil dit zeggen dat alle plaatsen reeds gereserveerd zijn. Je kan ons altijd een e-mail sturen om je op de wachtlijst te zetten. Mocht er iemand nog annuleren voor het evenement, kunnen wij je nog contacteren.
Het kan spannend zijn om te speeddaten. Ons advies is gewoon jezelf zijn en plezier maken. Heb je moeilijkheden om het ijs te breken? Op elke tafel zal een enveloppe liggen met enkele vragen die je kunnen helpen het ijs te breken.
Wij kunnen hier helaas geen vast aantal op plakken. Wij garanderen minstens 5 mannen en 5 vrouwen.
Er is geen minimum of maximum aantal vakjes dat je moet of mag aanduiden op je formulier. Je mag dit zelf op eigen gevoel invullen.
Op de avond van de speeddate, vink je een vakje aan bij de persoon die je leuk vindt en graag mee wilt matchen. Als deze persoon op zijn of haar formulier jou ook heeft aangevinkt, spreken wij over een match.
Wij proberen binnen 48 uur na de speeddate de gegevens van de persoon of personen waar je mee gematched bent te mailen. Hou dus zeker je spam in de gaten.
Indien je een match hebt, ontvang je de volgende gegevens: Naam en voornaam, telefoonnummer, e-mailadres. Personen waar je niet mee gematched bent, zullen geen toegang krijgen tot je gegevens.
Zoek bij onze evenementen naar de locatie, leeftijdscategorie en datum die je het beste uitkomen. Klik vervolgens op ‘reserveer’. Hier vragen wij om enkele gegevens in te vullen. Na de betaling is je reservering voltooid en ontvang je een bevestigingsemail. Niets ontvangen? Kijk zeker je spam na. Mocht de reservering niet lukken, kan je altijd mailen. Wij proberen alle e-mails binnen 24 uur te beantwoorden.
Wij proberen het aantal inschrijvingen van mannen en vrouwen in evenwicht te houden. Als wij zien dat er van een bepaalde groep meer inschrijvingen zijn, zetten wij deze op tijdelijk volzet. Indien het evenwicht tussen mannen en vrouwen terug gelijk is, zullen er terug plaatsen vrij komen om in te schrijven.
Door met een voorafbetaling te werken, kunnen wij er (bijna) zeker van zijn dat elke ingeschreven single komt opdagen. Door de aanwezigheid van meerdere singles is er ook een grotere kans op de juiste match te vinden!
Top dat je jezelf hebt ingeschreven voor een toffe avond vol ontmoetingen. Na het afronden van je reservering, krijg je een bevestigingsmail. Heb je niets ontvangen, kijk dan zeker je spam even na. Een dag voor het event, krijg je nog eens een herinneringsmail met de informatie over het event zoals: adres, startuur,..
Indien je niet op tijd kan zijn voor de speeddate, kan je de host contacteren om te melden dat je wat later bent. De gegevens zal je terugvinden in de herinneringsmail. Indien je niets laat weten, zal onze host je éénmalig proberen te contacteren. Mocht onze host niets van je horen gaat de avond verder zoals gepland. Als je niets laat weten of onze host je niet kan contacteren, mag je uiteraard nog aansluiten. Wij kunnen echter niet meer garanderen dat je alle singles gaat ontmoeten. Wij raden dus zeker aan om op tijd te komen.
Je kan je reservatie tot 10 dagen voor aanvang van het evenement kosteloos verplaatsen. Stuur een e-mail met vermelding van je naam en de datum die je wilt annuleren. Wij zullen je reservatie annuleren en een code doorsturen waarmee je een nieuwe reservatie kan maken. Deze code zal 100% van je inschrijvingsgeld bedragen. Wil je annuleren op minder dan 10 dagen voor het event? Stuur een e-mail met vermelding van je naam en de datum die je wilt annuleren. Wij zullen je reservatie annuleren en een code doorsturen waarmee je een nieuwe reservatie kan maken. Deze code zal geldig zijn voor 50% van je inschrijvingsgeld.
Eens je bent ingeschreven voor een event is er geen enkele terugbetaling mogelijk. Je kan je reservatie tot 10 dagen voor aanvang van het evenement kosteloos wijzigen. Stuur een e-mail met vermelding van je naam en de datum die je wilt wijzigen. Wij zullen je reservatie annuleren en een code doorsturen waarmee je een nieuwe reservatie kan maken. Deze code zal 100% van je inschrijvingsgeld bedragen. Wil je wijzigen op minder dan 10 dagen voor het event? Stuur een e-mail met vermelding van je naam en de datum die je wilt wijzigen. Wij zullen je reservatie annuleren en een code doorsturen waarmee je een nieuwe reservatie kan maken. Deze code zal geldig zijn voor 50% van je inschrijvingsgeld.
Wij garanderen steeds een minimum van 8 mannen en 8 vrouwen per evenement. Indien er te weinig inschrijvingen zijn, sturen wij je een kortingscode ter waarde van je inschrijving door. Met deze code kan je een nieuwe inschrijving maken op een datum naar keuze. Dit zal echter uitzonderlijk gebeuren dat er niet voldoende personen zijn ingeschreven.
Nee, de drankjetons krijg je gratis bij je inschrijving. Als je geen drankjetons hebt, kan je nog steeds bestellen. Wij noteren bij jouw naam wat je besteld hebt, op het einde van de avond kan je alles afrekenen, dit kan zowel cash, met bankkaart als met Payconic.
Uit onze research is gebleken dat de meerderheid van de singles een partner wil rond dezelfde leeftijd. Om de kans te vergroten om de perfecte match te vinden, werken wij met deze leeftijdscategorieën.
Iedereen die zich inschrijft voor een bepaalde leeftijdscategorie verwacht natuurlijk personen te ontmoeten in deze leeftijdscategorie. Indien je 2 jaar jonger of ouder bent dan de aangegeven leeftijdscategorie, kunnen wij dit nog door de vingers zien. Meer dan 2 jaar raden wij niet aan om de verwachtingen van iedereen zo nauwkeurig mogelijk te benaderen.
Je mag altijd een mail sturen om te melden dat uw leeftijdscategorie er niet bij staat. Indien wij hier voldoende aanvragen voor krijgen, kunnen wij een extra avond inlassen in uw leeftijdscategorie.
Het kan zijn dat onze gastheer of gastvrouw een foto neemt voor op sociale media te gebruiken. Wij zullen er altijd voor zorgen dat gezichten onherkenbaar gemaakt worden voor ze online komen.
Je mag een foto nemen om te gebruiken op uw social media, globale sfeerfoto’s vinden wij niet zo erg, maar zorg er steeds voor dat de andere singles onherkenbaar zijn. Het is niet de bedoeling dat u foto’s gaat nemen van de andere singles.

Staat je vraag er niet tussen?
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Speeddates

DO 6 juni

TURNHOUT

25-35 jaar

DO 29 augustus

TURNHOUT

25-35 jaar

DO 29 augustus

TURNHOUT

33-45 jaar

Binnenkort meer data beschikbaar

Scroll naar boven